четвер, 23 лютого 2017 р.

Народ мій є, Народ мій завжди буде, ніхто не переможе мій народ!

Народе мій, пишаюся тобою:
Моя душа - частинка твого "Я".
Красою правди у святім двобою
Понад Майданом сонця лик сія...



Ми вшановуємо пам'ять героївУкраїни: Голодомор, Битва під Крутами, Бабин Яр. Тепер ми стали учасниками ще однієї масової трагедії нашої країни.
20 лютого стало для нас назавжди пам'ятним днем - Днем Героїв Небесної Сотні. Однак сьогодні варто згадати про всіх, хто віддав своє життя впродовж останніх років.  Юні хлопці, чоловіки та жінки вже ніколи не повернуться додому, не обіймуть близьких, не посміхнуться друзям. Сумно і боляче. І ми будемо згадувати надалі, завжди, хоча б для того, аби не допустити подібного в майбутньому.
Як би ви не ставились до Майдану, що би ви не думали про його учасників, єдине те, що вони хотіли кращого майбутнього для українців, вже варте пошани. Вони розпочали процес духовної перебудови нації та передали естафету нам.
В цей день у Будинку культури ми провели літературний конкурс "Народ мій є, народ мій завжди буде!" У якому прийняли участь учні 9- 11 кл. та студенти. Читали вірші відомих авторів та свої власні - це Боблях Тетяна та Гламазда Анна.

Українцю, поглянь, там побили жінок!
Глянь, вже люди ховаються в храмі!
Де таке ще траплялось, коли це було
Аж в такому нестерпному стані?

Дякуємо Вам, Герої України! Ви назавжди залишитесь у наших серцях...

понеділок, 13 лютого 2017 р.

Декор своїми руками

Протягом усіх новорічних свят у бібліотеці проводились майстер-класи по виготовленні новорічних іграшок. Зустрічі проводилися в рамках клубу "За покликом душі". Кожна наша зустріч - справжнє свято, і чекаємо її з нетерпінням. Керіник нашого клубу  Хращук Тетяна завжди запропонує щось цікаве і потрібне. А ми в свою чергу, намагаємось створити загальну бібліотечну атмосферу: затишність, оформлення інтер'єру, озеленення. Адже всім приємно працювати в читальному залі, де багато квітів, панує затишок, а ми бібліотекарі зустрінемо вас 
привітно і доброзичливо.  
  
 Лілія із серветок до святкового столу


















Новорічні іграшки










Головним змістом клубу була і є популяризація літератури з народознавства, історії рідного краю, його культури. Організація та проведення зустрічей з цікавими людьми, народними умільцями, і сприяння у проведенні змістовного дозвілля членів клубу.